Jarní trochu jinak.....
Anotace: ...,,,...,,,...,,,...,,,...,,,...
Že prý slunko svítí,
tak raduj se!
Z luk do oken voní kvítí,
jen zasnít se....
Jenomže......
No a co?
Zlato vylité sluncem po kraji,
dává tušit novou naději.
Příroda už vstala,je vzhůru,
a má před sebou práce fůru.
Jenomže....
No a co??!
Tohle vše i víc,činěno jest pro věci,
jen a pouze budoucí.
Už nikdo nemyslí na zimu,
Samotná vzpomínka vyvolá rýmu.
Můj život,skoro stejný,
je samé roční období.
Podzim,podzim,zima,
neodchází,stále mne zdobí.
Zažraná pod kůží sychravá,
jsem ten,co věčně prohrává.
Neznám léto,jaro v životě.
díra v plotě,
co jen štve tě.
Jenomže......
No a co???!!!!!!!
Přečteno 345x
Tipy 25
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, ZILA78, H.I.L., la loba, Tamara, Květka Š., Mbonita, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)