Ironie věků
Anotace: jojo, život nás naučí, jak rychle plyne,...
Do svých prstů
chytám malé střípky
dávných dětských snů
i těch dnešní dívky...
...mění se v jemný prach
který větrem plyne
jsem snad snů vrah
strach mnou se lyne...
...chtěla jsem být starší
to byl ten dětský sen
teď chci být o pár let mladší
nežít starostlivý den...
...jak rychle to poupátko
v ten kvítek vykvetlo
kde je to děvčátko
co se bez pomoci nezvedlo...
...jaká to ironie
lidé chtějí být starší a starší
ale jak čas plyne
čím dál více bojí se stáří.
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: Tamara, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Niky88, Marcone
Komentáře (3)
Komentujících (3)