st dobrá myšlenka teď jen ji dodržet...život je tak jednoduchý až je složitý...a náš úděl je furt všechno komplikovat...
28.03.2011 09:58:00 | la loba
Moc hezky jsit to poskládal, mám ráda pana Wericha a tak jsem si vzpoměla na jeho slova, říkal že čím více lásky a dobra rozáváme, tím ví dostáváme přes hubu a nějak tak to asi je.
25.03.2011 13:10:00 | carodejka
Zamyšlenkové... dobré uvědomění... takové, které si člověk musí uvědomi sám... dobře, žes´ na to všecko přišel, někteří nepřindou, ať děláme, co děláme... věci špatné, jsou pro něj špatné, věci dobré, jsou pro něj také špatné... vyznej se v takovém člověku... ST!**** moc dobře napsané.
23.03.2011 10:03:00 | NikitaNikaT.