TA-MÚZA
Anotace: („Holky z továrny”)
Zatímco spolubydlící
(a zbytek světa) tvoří shluky
s názvem parta
My jsme pár TA
Zatímco páry dostávají věno svatební
Náš společný život v začátku
podpořilo tatínkama našetřené
pojištění stavební
Zatímco ostatní staví
a se společností se druží
MY nejsme jak ti druzí –
(Sklízeje hovínka fenky Múzy)
Přečteno 455x
Tipy 22
Poslední tipující: V.N.Losinský, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, cevert, Maryje..., Michal Kvido, Jiparo, Doradan, Tamara, Marcone, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)