Má malá baletka...
Anotace: jsem malý poeta popleta...:D
Tančí,
A rty se jí chvějí…
A ti co jí pozorují zvenčí,
Se jen smějí….
Její touze,
Být lehčí než peří….
Napíná kroky dlouze,
Avšak dokázat to půjde jen stěží….
Tento svět,
Jí nikdy nezahrne ničím…
Jenže přání nelze vzít zpět,
A já se bojím, že jí jednou zničím….
Její ruce bledé,
Žádají mě o naději….
Proč jen to sama nedovede,
To snad pochopím později…
Jako hvězda chce zářit,
Avšak poničené má srdce…..
Ach, tolik bych chtěla věřit,
Že pouze ona má osud ve své ruce….
Přečteno 238x
Tipy 17
Poslední tipující: Findë, Danger, Z kapky deště, šuměnka, Tamara, Špáďa, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (4)