Síť
Anotace: SSSTŘEŽ-SSSE-SSÍTĚ-ORBOHLEDČE
Průhledná síť a na ní pavouček bez nožek na vláknech éteru visí.
Houpe se pozpátku, na dámě v podpatku a z jejich klíšťat saje budoucnost čísi.
SSSTŘEŽ-SSSE-SSÍTĚ-ORBOHLEDČE Sypký písek v noční můře.
Snažím se probudit, pavoučku, kupředu zhoupni se na vlasci světa co dala ti noc.
Setřes ty anděly z dívčiných podpatků, dnes musím myslet na nemoc.
A tak se sen změnil.
SSS.. OPĚT SSS..
A ten pavouk, tam sedí stále
............................
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (0)