Neodolají stejně jako my
Abstinenčním příznakem rosolu
Je třes
Dnes celé město z želé
Chvěje se
Pouliční lampy pasírují světlo
Skrze zaschlá těla můr
A hrobař zhasl svíci
Na náhrobku ponocného
Andělští ptáci vylétli z hnízd
Bílé vrány přinášejí zprávy
Sněží z nich trus
Na jazyky optimistů
Hltáme jejich zvěsti o příchodu
Cizinců
A rozestýláme jim vlastní lože
Sami dnes nepůjdeme spát
Budeme střežit jejich bezpečí
Sami před sebou
Před našimi chtíči
A pásy cudnosti zamkneme si ústa
Zítra nás zas vystřídají oni
Se stejným pokušením
A stejně jako my
Neodolají.
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Maryje..., Denael, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)