Lolita
Ve dlaních laní krev prolita
-z té kam hledím pohled mám
byl jsem tvůj guru, ty má Lolita
v bok tvé schránky usínám.
Ještě teď vidím siluetu
co med protékala jsi světem
cosi se událo v tomto létu
tvé střepy nikdo nezamete.
Stud halil tvář jak pivoně
mládí co hrom tebou hřmělo
ještě jedinkrát si přivonět
tisíckrát vtéct v tvé bílé tělo.
Snad chtíč mi kázal tít,
nebýt tě - žilas, žil bych
čas vrátit směl bych chtít
oči klít než spáchat hřích.
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Jekyll & Hyde, NikitaNikaT., J sh' T r' k
Komentáře (1)
Komentujících (1)