Smutné a tak reálné... dnešní doba má v sobě toho tolik, že se nestačím kolikrát divit.
23.03.2011 19:15:00 | NikitaNikaT.
Výpověď dnešní doby.
Dnešní mládež nechápe.
Asi jsme nebyli jiní,ale přeci jen tady bylo více strachu a příjde mi,že i víc informací o fatální škodlivosti čehokoliv návykového.
Každopádně S.T.
23.03.2011 18:43:00 | Marcone