Snad zítra na viděnou
Po tiché večeři s mou vlastní bystou,
sevřel mě zvláštní pocit.
Že smrt máme všichni jistou,
možná, už za této noci.
Proto připíjím na zdraví,
vodě, vzduchu, komárům a celému světu.
Než se nám srdce zastaví,
uvědomme si, jaké je štěstí, že jsme tu.
Zhasnul jsem lampu a jdu s plným břichem spát.
Probudím se ještě?
Snad….
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: annie, Charibeja
Komentáře (0)