Ahasver
Průvodčí vstoupil do kupé
V brašně si přinesl knihu
Starou jak exemplář v lihu
Rozhodl, kdo musí z kola ven
Strojvůdce udává jízdě směr
Že jeho otec byl opičák
Nevěří, starej paličák
Právě přistoupil Ahasver
Copak je nového ve světě?
Hlavou zavrtěl trochu víc
Mám smutnou zprávu – vůbec nic
Svět se mění, lidi ne
Koukám, ten Žid se rozplakal
Mír není věčnost, to je hrob
S kameny jen a bez ozdob
Připil mu modrý portugal
Hrdina krabicových vín
Komentáře (0)