Pro Vás.
Přišel bych o vás
pokud bych nebyl.
Pokud bych nebyl
na světě našem.
Pokud bych skončil svoji pouť.
Tak ne!
Pokud bych nebyl
byl bych debil.
Já s vámi jsem přece tak moc rád
jak dítě se svojí milou hračkou.
Tak budu tu s Vámi pořád dál.
A rád...
Literáčci milí.
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Tamara, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Danga
Komentáře (7)
Komentujících (7)