tečka
.
Po střevech noci jdou
slova
co se v zapomnění
rozplynou
za vším čím jsem
a čím Ty
pro rozmazané konce
a neurčité začátky
pro teplo
co vyprchalo
pro nezvěstné světlo
v široké noci
vše co mělo
už odevzdalo
bez nadějí
jako poslední zbytky sněhu
se ty básně rozpouštějí
bez úsměvu
beze slov
bez povšimnutí
za oponou smutku
padá svět
za vlnou bez předsudků
jsem zase bláznem
hned
u kvítků malých
tenkých
sbírám
jejich navštívenky
stříbrného jara
a zlaté chvíle
promarněná dlouhá míle
nestačím Ti...
.
Přečteno 395x
Tipy 20
Poslední tipující: jvacl, Taog, Bíša, Denael, Hazentla, NikitaNikaT., enigman, CULIKATÁ, Jiparo, Ollie, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)