Prach i mír
.
Kdyby růže padaly
přímo z nebe
tak to jsou jen obvazy
z mého srdce
kdyby zem rozkvetla
tisícem nábojů
a plná byla proudů řek
i kilometry slov
a vjemů
z vlasů lesk
za vlnou
z ovčích stád
přijde mír
písek ho má rád
kdyby listí
zašustilo
a mezi rty
pár písní zbylo
a do očí
kdyby vánek
vnesl kapek pár
tak s tebou jsem tam stál
jedním tahem ruky..
pozbudeš smyslu
jako lesy
co zmlkly
přísahaje místu
na poklady
duše
hvězdy se jen smějí
jako moje koutky úst
řeky vše mít chtějí
jako krajka
diamantů brus
kdybys umíral
kdybys žil
je jedno
kde jsi
co pohlídal
co pochopil
kdyby z nebe
padal sníh
stál jsem vedle tebe
a lodě dokovaly
ve větvích
kdyby modři
došel dech
a rukám žár
nosím své jméno
na svícnech
na hvězdách
kdyby kapky rosy...
svedly jarní růž
kdyby se zástupy ztrácely v mlhách bosy...
na štítu sedí muž
kdyby nebe zdálo se být ploché
a ženy se nalézaly v mokřadech
namaluj svá přání
a pak se kochej
jako by to vše
bylo v obrazech...
.
Přečteno 313x
Tipy 24
Poslední tipující: jvacl, Alien.v.v.s., Bíša, Denael, Psavec, Hazentla, Maryje..., anaH, Dota Slunská, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)