zrovna čtu alchymistu.. každý má osobní příběh a cestu k němu..
každá nádoby by měla mít svůj obsah, ne každému zachutná a ne každý rozezná dno.. leč objevování má smysl.. Díky
30.03.2011 23:32:00 | zelená víla
a každý obsah hledá nádobu :)
už mám v hlavě nástin komentu
- je ú.ž.a.s.n.á...vrátím se!
25.03.2011 13:55:00 | šuměnka
proteču ti mezi prsty
jemně
popráším tě všude
filmovým pásem fauvistických obrazů
bez rámů
pootečných směrem k tváři
jako zrcadlo
vidíš mne
v něm
sněm už skončil
kousky papírů rozfoukává vítr
rozvázal mi též stužku
ve vlasech
na šatech ponechal stopu po
pískovým polibku..
nesmetu ji
líbí se mi
zabarvení Sahary
a já ..jsem jen nomádka...
25.03.2011 11:59:00 | Mbonita