Minuta chytá protiklady
Anotace: někdy nečekaně,bez přípravy..
Monotónní rána a blues nasládlého koktejlu
Sbírka detektivek a kouřových skel
Sláva kterou si můžeš nakreslit jedním prstem
Zapíná si boty na filmové pásky
Zavírá oči a bývá imunní
Na zlomené srdce kousky lepicí pásky
Vytetovaný motýl na paži
Pichlavé odrazy za světlem lampy
Rozjetý mejdan uvnitř hlavy
Černá káva delikátní chuť napraví
Tvoje květy v cizí dlani
Tři koruny bez lhaní
pestrý svět v pastelkách
Strach co se zmrazil
Na skle otisk rtěnky
Symbol který se nedělí
Minuta chytá protiklady
Zmačkanost čekání
V ráji pádů a kousavého zrání
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: váhy, její alter ego, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)