Nu, někdy to tak zkrátka je,
pak ale smutek roztaje
a budeš psát své komentáře,
pro zamyšlení,
či úsměv tváře...
01.04.2011 00:19:00 | G.P.
Pošlu Ti culíky do tváří
ať mrak uplakaný odráží
sluníčko slzy osuší
zase bude dobře na duši:-))
A přeji hezčí dnešní dny.
26.03.2011 09:51:00 | CULIKATÁ
také to tak mám;)
25.03.2011 22:08:00 | Lilien
Jaro nové brány otvírá,
někdy však i ty nebeské...
... chvilky bolavé a nehezké.
Však více krásy v sobě má,
i Tobě, Bono, Tobě je dá...
... jaro i mysl znovu obnoví,
snad srdce i duše Ti napoví,
že bolest jednou skončí,
už nebude třeba slz prolíti... z očí.
Jenou snad... přinde nové přátelství.
25.03.2011 22:00:00 | NikitaNikaT.