...Nevím...
Anotace: vyzrálejší podoba jedné dávné představy - vhodné na neděli ( nedělat - jen si hrát )
Do nevím vložím vdechnutí....
silně si "nevím" podržím...
nitrem se Ticho rozlévá
bez pocitů a vnitřních pohnutí...
Nehledám jména, mlčí Já
jen tvář se lehce usmívá
je to jak spánek v stavu bdění
bez času - žádná prodleva
Naprosté VYPNUTÍ A UVOLNĚNÍ...
Do "nevím" ráda vstupuji
příjemné je tam pobytí...
Když splyneš s nevím V TICHOSTI,
prostoupí tebou vzácný klid...
sice se nedá uchopit,
přesto proniká VĚČNOSTÍ...
Přečteno 357x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, j.c., Maryje..., T-Mac, Majdalénka, Z kapky deště, Judita, Sisinka, Amable seňor Marek, Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)