Tělo je popelnice
Anotace: ....................
Živ jsem z tělesných popelnic,
Jsem prý krysa,a kdo je víc?
Šťáva z býlích makovic,
jizvy z planých neštovic,
všechny otrávím,
jako každého uzdravím.
Vtěluji se dál a dál,
nesmrtelný avatar.
Kašlu na to,
jestli tvůj život stojí za to.
Spjatý s tebou
nerozlučný úd.
Jsem tvůj osud.......
Přečteno 283x
Tipy 28
Poslední tipující: hatlapatla, šuměnka, ZILA78, H.I.L., Dona Quixote, Mbonita, la loba, Emmelia, NikitaNikaT., modrá..., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)