Anotace: ....:)
To mysl snad někde se zapomněla,
snad něco krásy uviděla.
Posečkat chtěla - vzhůru vznést,
však pochopila, že je to lest.
Hodně štěstí a nový směr
ať prohlédneš hned, co je fér :)
27.03.2011 15:43:00 | Veselý Drak
a kotlíku lásky ukuchti lektvar magický
oči hadí?.. snad to nebude až tak tragický ;)
ST!
26.03.2011 23:40:00 | blue
Lžičku meduňky a medu trošku,
heřmánek, aby srdce uklidnil,
poslední slzu z očí setři
a do dna pij.
Já na dálku pohladím tě jemně
a bolest pohltí jarní země.
26.03.2011 15:07:00 | Tamara