Krásný emotivní text tryskající přímo ze srdce. By to jenom chtělo nepatrně doleštit pi*o....Jen tak dál.
26.03.2011 17:33:00 | Personne
Někdy poznáme lidi, o kterých si myslíme, že by nám do života nic nedali... záhy jsou z nich opravdový přátelé a to nejlépe poznáš v nouzi, když na dno se propadáš...
26.03.2011 17:17:00 | NikitaNikaT.