Merci beaucoup
Yann Tiersen - Sur Le Fil (piano cover)
http://youtu.be/TVaPlpPDfYs
.
Kdybys byla krajina
a já se tebou procházel
kdyby si byla jediná..
a já už víc v srdce nevsázel..
kdyby si byla stromem
a já chodil každý den kolem
kdyby si byla deštěm
bouřkou
s blesky
a v záři světel
rozpustily by se
všech lidí stesky
a rtěnky
psaly do zrcadel
své vzkazy
přízemní by byly
už jen leda mrazy
po loukách tvých ratolestí
sněží štěstí
a v hodinách
se skrývá kolibřík
u vrby přemítám
a čekám na výkřik
u železného mostu
jezdí svět
tam a zpátky
kryjí se nám spánky
a rozmotávají copánky
ledabyle
ochočeně
jako štěně
umírám ve vteřině
za zdí
za zahradou
jen básníci
pár květů kradou...
jen přivonět
jen se zasnít..
a nad piánem
se vína napít
.
Přečteno 345x
Tipy 32
Poslední tipující: Lota, jvacl, Bíša, Denael, Nikolka, NikitaNikaT., zenge, CULIKATÁ, Hazentla, Tamara, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)