patetická
Anotace: how pathetic we are...
vítr syčí v kopřivách
a šeptá že už všechno marné
že voda černá nebe kalné
že zbývá už jen pouhý strach
vítr syčí v bodláčí
že teď už nikdo nepochopí
že každý radši oči sklopí
že se svět zle otáčí
vítr syčí v kopřivách
z čeho vlastně máme strach
trochu spolu každý sám
vítr syčí v bodláčí
kolo smrti roztáčí
nestát tady - utéct - kam?
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Houda, fidgetypoet, Maryje..., Lea Aura, šuměnka, dream in emptiness, CULIKATÁ, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)