Nevím zda je to smůla, mě to spíše těší...
Ano, depka to byla poměrně silná, ale už to mám za sebou...
27.03.2011 20:05:00 | Lady Contemptible
Depresivní literatuře nemohu odolat, ale já jsem prostě obdivovatelem a amatérským spisovatelem kované normy. Verše někde pokulhávají, jinde jsou příliš okoukané, ale takové věci dělám i já... No, supertip dávám jen věcem, které mne opravdu praští, nebo nováčkům tady na serveru když napíší něco co celkem ujde... ty máš tu smůlu být v mých oblíbených autorech, které soudím přísnějšími měřítky... takže Tip.
27.03.2011 15:35:00 | Trystan ap Tallwch