Obleč si obličej
Okusuji si nehty na nohou,
rukou se škrábu na zadku.
Když tu někdo kráčí tmou
Dost! Přestaň.(Zmetku)
Ty čuně, teď si sedni rovně,
uhlaď si vlasy, nandej úsměv.
No – a teď obdivuj mě.
Nevadí, že sedím v hovně.
Za maskou, ve tmě,
nevěř cizí tváři
mně -
- lháři.
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: JA.RO., James Libustka, Kars, Radek.oslov.Šafárik, Marcone
Komentáře (0)