Ani nevím jak to pojmenovat....
Stojím, nevnímám,
předvídám, nevím,
co chci, když myslím,
mrtví běžci, nevidí,
mlčí, davy ty hučí,
co můžou říci, mě,
když trčí, ze země,
kříž, šedý, jak bledý,
padlý mrtvý muž.
Stačí mít, křídla ptačí
a chtít, mít se radši,
být v duši mladší.
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Castiza, Marcone, Tamara, Juan Francesco de Faro
Komentáře (2)
Komentujících (2)