Veršovánka na slůvko RÁD
Anotace: posílám pusu po vánku..
Pošli mi pusu po vánku
tiše si řekni říkanku
že lidi pro lásku
ne naopak
zapleť mi do vlásků
když houká vlak
tvou vůni, večer z červánků
pošli mi, prosím, po vánku
ten výkřik srdce bez hlásku
a ještě přijď mi pošeptat
že sejdeme se ve spánku
a taky, holka, mám tě rád
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, Kars, labuť, Květka Š., Juan Francesco de Faro, Marcone
Komentáře (0)