Ty brďo. Synku, ty máš fantazii. Já bejt ženská, chci tě za muže. Nuže? :-)))
28.03.2011 16:29:00 | hatlapatla
Labt vstihla komentář aj za mne... cítím to totiž úplně stejně... nezbývá než poděkovat za to nádherné počtení. ST!*** zde pozbývá svůj význam na plné čáře.
27.03.2011 15:22:00 | NikitaNikaT.
Nóóó, nenapadá mě žádný kompliment, co by vyjádřil, že můj pocit z této básně je úžasný!!! Takže, jedním slovem - je bezvadná!
27.03.2011 13:24:00 | labuť
Naprostý souhlas k Kytičkou62.Kombinace erotiky a veršování,pod tvojí taktovkou,vznikla velmi poetická čuňačinka:-)))))))To myslím samozřejmně v dobrém.
Výjmečný kousek:-)))))
S.T.
27.03.2011 11:25:00 | Marcone
a tohle je výbušné vzplanutí
víš, že podobných věcech ujíždím
dnes trefil ses mi víc než do chuti
a hraješ tady jednoznačný prim!
27.03.2011 09:22:00 | šuměnka