Karty osudu
Anotace: kolik světů je potřeba zničit :-)
Karty jsou rozdány.
krysy v prackách je drží,
sázejí životy nevinných lidí
Padlo Eso, umírá král.
Chtiví velmoži chystají bál.
Srdcová sedma, královna k zemi padá,
byla tak krásná, byla tak mladá
Křížová desítka, město lehlo popelem.
Ticho zazpívalo v kostele ohořelém.
Hra skončila.
Karty na stole leží.
Země se dotočila,
měsíc k ní běží
Život zkončil krysy se smějí,
daleko již jsou.
Karty zase rozdávají.
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark Princess, Trystan ap Tallwch
Komentáře (1)
Komentujících (1)