Pochod pivních mažoretů
Anotace: ...každý centimetr v pase přidá Ti na kráse
Kdyby u nás v potoce
pivo teklo proudem
tak bych od rána
byl velbloudem
a kašlal bych na všechny
ty vesnický drby
i kdybych na zádech
měl mít tři hrby
Á pití piva v Čechách
je pradávnej zvyk
pil ho starej Dačickej
pil ho Masaryk
rapapa pára
rapa papara
rapapa pára
rapapapara
Holku mou mi vyfouk
šarlatán Copperfield
protože jsem v hospůdce
pobyl chvilku dýl
a tak jsem na tom
širém světě
zůstal zcela sám
ještě že Tě hospůdko má
ještě že Tě mám
Á pití piva v Čechách
je pradávnej zvyk
pil ho starej Dačickej
pil ho Masaryk
rapapa pára
rapa papara
rapapa pára
rapapapara
Až umru tak do hrobu
pod tou naší lípou
zakopejte se mnou
sud piva s pípou
nademnou zasaďte
zelenej chmel
až tady skončím
a zmizím do pekel
Á pití piva v Ćechách
je pradávnej zvyk
pil ho starej Dačickej
pil ho Masaryk
rapapa pára
rapa papara
rapapa pára
rapapapara
Přečteno 523x
Tipy 25
Poslední tipující: NikitaNikaT., hloubavá, hašlerka, Emmelia, střelkyně1, Churry, šuměnka, carodejka, TetaKazi, WhiteSkull, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)