Slza
Anotace: ................................
Z mlžného zoufalství slza čirá
utekla z oka,nikdo ji neutírá.
Stéká po tváři
pomalu,plynule,
leskne se,ale nezáří.
Na bradu doplula,
na hruď mi skanula,
kde ještě chvíli chloupkama se proplétá,
pak rozplyne se,usychá v zapomnění,
ale tu již další přilétá,
v tom čase slzného rojení.
Proč má slza příchť soli,
vždyť radost nebolí,
a láska je přesladká.
To smutek a zoufalství,
slzy ochutili.
Pro všechny......
Přečteno 300x
Tipy 39
Poslední tipující: ZILA78, Psavec, hašlerka, Mbonita, H.I.L., Azure angel, Woski, hatlapatla, Jiná, zenge, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)