Anotace: ..jen taková momentka, která mnou projela, pocit, který jsem cítila, když písmenka jsem spatřila......už bude dobře:-)))
Měj se však napozoru, chlapi někteří jsou voli, pak láska někdy velmi bolí.Držím palce, se sny sladkými spi sladce:-)
28.03.2011 11:26:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Udělá na Tebe kuk
ten kluk jako buk
budeš se culit a smát
radostná písmenka psát:))
28.03.2011 10:32:00 | CULIKATÁ