To mi povídej
Anotace: mlčím:) báseň v tom nehledejte :P
Že stárnu
to už mi nikdo nesebere
a vzpomínek
by bylo
a snilo by se
o těch mladých létech
neustále...
* A vy to víte
Ta slečna
mi způsobila, že
čas a často
nemůžu spát
- a očima sunu Tě kupředu
a povídám
tak utíkej, zbabělče
(mluvím o čase)
a někdy se mě bojí
prchá ku
stáří..
To pak v náručí
doufáme
a proklínáme,
že jsme si vůbec kdy přáli
zrychlit co se dá...
a tak ještě zůstaň
zbabělče
bez tebe se nestihneme
totiž vlastně už ani
pomilovat...
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, Giginka, CULIKATÁ, Marcone, její alter ego
Komentáře (0)