v koutku očí
*****
když si zlomit srdce
tak dokonale
o všechny hrany
všechny pražce
a co zbude
roztrhnou ledabyle
dvě lokomotivy
jsi jako rozvázaná mašle
když prohrát
tak se vším všudy
s pokorou a úsměvem
i radostí
ze slz
a zapudit
ty nekonečné hlasy
mámení pudy
a natrhat si do vázy
bodláků trs
je marná
ta pýcha
to nutkání
to co ti říká..
"tvé srdce nic nebrání"
je nedostupná
jako ve válce
pokání
je jako
vločky
z cukru
co se ti derou do hrudi
znáš jejich chuť
miluješ ji
ale necítíš
jak studí
*****
Přečteno 292x
Tipy 31
Poslední tipující: strawbery, jvacl, Bíša, Gabrielle, Denael, Azure angel, Helena Lovecká, hanele m., Hazentla, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)