Gentleman?
Anotace: Otevřel jsem Ti dveře, za nimi hned schody dolů...
Otevřel jsem Ti dveře,
za nimi hned schody dolů.
Topíme se v nádheře,
v dáli snad 5 stolů.
Měla bys jít první dolů,
prej abys nespadla,
mohla by ses odkutálet, k těm stolům,
nebo rozbít zrcadla.
Blbost. Já přec nejdu vzadu.
Prej kdyby se něco semlelo,
dali mi tenkrát radu.
V krčmě může bejt veselo...
Měl bych Ti asi sundat kabát,
potichu rozklepanej sic,
Proč? Neměl bych se bát.
Když já bych Ti rád sundal víc...
Komentáře (0)