Moc se mi líbí.. Stopy malých neposedů nacházím všude kam se podívám..
Támhle i tam !
Za oknem mihla se Zvoněnka
a Petr? Každý večer poslouchá příběhy které vyprávím.. nejsou dokonalé, ale klepání na okno
a zvonky víl, ty slyším ráda,
jsou mi největší odměnou..
to proto, že věřím!
07.10.2011 01:07:00 | Eris Greensun
skřítky nemám... žijí si svobodně, nepatří nikomu ;) líbí
12.04.2011 17:31:00 | Matsuyama Tatsuko-chan