Anotace: Nelituji ty co se vzdali svých snů, lituji ty co žádné sny nemají! Opět na téma. Tentokrát jím byl úryvek básně Anny Achmatovové.
jste nádherný zjev...ach Cennosti..
ST ! :-)
10.09.2016 22:02:12 | Tvořilka Lenka
Ve třičtvrtě na lásku
jste párek modrásků,
co pluje jako mraky po nebi,
sni svůj sen, žij skutečné příběhy.
Krásná ... píšeš skvěle ...
ST
03.04.2011 11:40:00 | Bambulka
Krásné, přeji ti jen nádherné sny.
čas našel cíl
dál vichry dují
a ty co vzdali
sny
ty nelituji.
29.03.2011 14:25:00 | carodejka