Malý
Jsem malý jako ucho jehly,
jsem krátký jako vteřina,
chvilku jako trpaslík,
ztěží mě někdo mezi vámi pozná.
Můžu být v sedle a jet
ve světle zapadajícího slunce
zrovna vedle vás a stejně slyším:
je tak dál...
Možná jsem tedy malým,
ale možná někým
na tomhle světě viděným.
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
Komentáře (0)