Vodopadová
Opři hlavu o dlaždičky,
zasni se za svými víčky.
Vodopády v hloubi lesa,
voda dolu v tříšti klesá,
cvrkot ptáků cizokrajných,
hukot veletoků bájných
a u bot zvlhlé kličky,
když zadřímneš u mušličky.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: humus, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)