Polknout dokážeš světobol
i orlí křídlo,
však věci jsou kdy
při polykání dělá se mdlo.
Kyselina v žaludku se zdvihá,
oči zaplavuje splav
nedořešených sporů a nevyřčených snů.
Neprojdeš sám dav!
Jsi slabý,chybí ti půl srdce
a o první si přišel přece!!
29.03.2011 17:59:00 | Désolé