Někdy jsou i maličkosti,
někdo řekne zbytečnosti...
... pro které se člověk raduje.
Někdy jsou to jen plamínky,
v očích přátel, táty, či maminky,
... co stále si člověk maluje... ve svých vzpomínkách.
Někdy postačí jen úsměv, slovo od cizího člověka,
malý pocit, chvlikové vypětí, že nejsme... nikomu lhostejní.
01.04.2011 18:02:00 | NikitaNikaT.
Určitě něco takového, pro co stojí za to žít, je blízko Tebe... co když se stačí jenom rozhlédnout.?
29.03.2011 15:23:00 | labuť