Přátelé...
Anotace: Tohle byla moje úplně první básnička...
Když Ti slza stéká po tváři,
žádná svíce nezáří,
Ty sama píšeš v tmách
Tvá slova, jde z nich strach.
Utápíš se v bolesti,
kdo má Tvůj klíč ke štěstí?
Amor? Láska? Srdce chybí!
Dělej jen, co se ti zlíbí!
Až budeš zase sama psát,
zoufáš? Někdo má tě rád,
jsme tu a to je celé
proč? Jsme tví přátelé!
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: H.I.L., CULIKATÁ, Woski, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)