Jak se mě zbavit
ať to už skonči
pro pána v červených botách
/ne pro boha/
už na dobro..
Tohle mě nebaví
a je to fakt divný
na špičce sloního nosu
neznamenám vůbec nic
a vlastně
ani na ničím nosu
neznamenám vůbec nic..
Jsem jak veš
kterou nedokážeš pohřbít
ani tím šamponem
pro rychlou ignoraci.
A inspiraci
na halucinaci
že tu nejsem
a že je tu někdo jiný
nebo dokonce nikdo
ať chceš nebo ne
ta halucinace
přijde draho..
Ale bude blaho,
až ta bílá
kulatá
vezme mě do pr..
co?
nic...
a Tebe do nebe
*ta pilulka,
jedovatá ..
Přečteno 548x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, Loveless, Petbab, la loba, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)