Hvězdárna Paranal..
Anotace: .. http://www.youtube.com/watch?v=F0gZDuKdPKo
Z Llullaillacu na Paranal
pouštnímu větru nenechám
uklízet stopy, ať neuhnal
si zápal plic, sám nespěchám
paprsek světla nabídnout
z laseru k nebi, aniž bych
mrknul, zapálím dechem knot
horoucím v jícnu sopky, líh
žlutým plamenem vystřelí
umělou hvězdu do nebes
z Atacamských And vyvřelý
maják můžeš mít ještě dnes
Llullaillac versus Paranal
svůj stín hvězdárně nedluží
z erupce snů jsem nastřádal
vysněný rudý déšť růží
Přečteno 281x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, slnečnica, enigman, Tanzania, labuť, zenge, Květka Š., Mbonita, Marcone, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)