pustinou
.
stavíme těžké jaro
chutná po azbestu
a radioaktivním spadu
a tvá plochá fotka
neodpovídá
kroupy ze sopečného popela
a černý samet
pod nohy
sama sebe si popřela
a já udělal
stejně protichůdné pohyby..
za každou
vteřinou
ničivého ticha
cítím se být ještě větší spodinou
a svět mizí
odnikud nikam..
světlo se třepe
hluk se vlní
bolest se rozlije..
a krása se přejí
i lidi na ulici
mají víc štěstí
víc radosti
víc blech
jen mě smeť
živote
neznalost neomlouvá
vystav mne na posměch
a všichni ať se otočí
a odejdou
radostni
z rozdrcení nepřátel
blázni kolem jdou
smrt je teplá
a měkká
s kusem plechu
pluji mimo řeku...
.
Přečteno 323x
Tipy 27
Poslední tipující: jvacl, Bíša, James Libustka, Maryje..., carodejka, hašlerka, Denael, Azure angel, enigman, Dota Slunská, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)