Nemocnice
Anotace: Sposledním dechem brouzdám se mechem
Nemocnice
Oholen čepelí jejího sarkasmu
Vysvlečen nůžkami její fantazie
Jak len pod nůžkami v celku nepřežije
Tak i já rozpůlen daruji svou plazmu
Za nitky taháte slečinko v sukýnce
Možná, že už víte kolik času zbývá
Houpy houp koníček ve mně se kývá
Život jen jen křivka a smrťák? Skryt v lince.
Život je jen křivka a smrťák?
Na mě se dívá…
Komentáře (2)
Komentujících (2)