Nevinnost
Anotace: Metafora? Život? Přirovnání? Co si o tom myslíte?
Našli ho mrtvého,
u svatého Ježíše Krista,
on je tuhej!
- Dozajista.
Nebyl to však člověk,
kdo ležel rozlámaný,
však pouze holub bílý
- celý pothaný.
smutné oko s přáním zírá k nebi,
slza, která skanula na bílé peří,
života plamen zhasnul
- tělo leží.
Na kamenech křídla rozložená,
Zde někoho přemohla zlost,
zabil a rozerval
- svou vlastní nevinnost.
Přečteno 607x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Metal Lady
Komentáře (2)
Komentujících (2)