Hledání sama sebe
Anotace: pouze můj názor.....nic víc....
Reliéfy v prázdné hrobce,
výpověď v mýdlové bublině,
už za života měli ho za světce,
léčil mrzáky i slepce.
Po smrti jen kříž a....
...a naděje.
Slovo pro gaunery a zloděje,
a pro zlomená srdce.
Pokličkou přivřená,
nikdy stejná....
...proměnná.
Proč ji hledat v minulosti,
když život je o budoucnosti,
neporadí zpráchnivělé kosti,
ani Milánské plátno.
Jen se ohlédnout,
z chyb poučit,
hlavu zvednout,
na nebe nepohlédnout,
sám sebe konečně najít.
A prostě....
...vykročit.
Přečteno 300x
Tipy 24
Poslední tipující: Špáďa, Juan Francesco de Faro, hašlerka, ZILA78, Mbonita, Jiko, hatlapatla, Maryje..., zenge, H.I.L., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)