drob kůstky ...
Anotace: drobnůstky z komentů ;-)
Volíme pořád,
zas a znova ...
Opravdu není
šance to změnit?
To ti mám věřit?
Neb jaká by teď byla cena?
Kdyby byla možná
volby změna?
*
Nevzdávej se svých snů ;-)
to ti nepatří,
jen si ujasni,
co chceš doopravdy
a přibližně asi i kdy
*
Neschopen žil jako mnich.
Býti schopen,
byl by schopen
býti mnichem?
Co vlastně byl?
Tělem? Duchem?
*
Mlčet
-
někdy umím, někdy ne ...
Ale lze mluvit a přece mlčet,
a taky výmluvně mlčet.
Slyším
-
někdy lépe, někdy hůř,
ale ne vždy poslouchám ...
Přečteno 341x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Maryje..., James Libustka, Nola77, Azure angel, j.c., váhy, la loba, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)