..divou hostii jakousi místo oplatku jsi sněd a malý je Ti rodnohroudý svět...
Kam patříme..?
kdo ví...
19.05.2011 14:33:00 | zvířenka
Krásný, jemný, vše si prostřel nádherně.)))
Možná tu nejsme úplně sami
Co chvíli to někdo objeví
V tu chvíli pryč ať je strach z vlčí tlamy
my budem rázem Ti, kdo ví...
15.04.2011 16:00:00 | carodejka
: mněhně...se vlka nebojí...starosti mu dělaj krokouši a já a Ty jsme jediní kdo to ví.....
:)
04.04.2011 14:42:00 | Noc17
Důvody tyto nejsou mi známy
proč jsem si doma tak málo zvyk´
Proč nemám náladu držet se mámy
a prach mi sedá na slamník
Protože jseš Skywalker. :-)
30.03.2011 19:26:00 | hatlapatla